opc_loader

Wensenlijst

Terra Genova leren armbanden

terra genova leren armband

Terra Genova leren armbanden

Terra Genova leren armbanden zijn populaire heren armbanden en zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. We gaan in deze blog de collectie armbanden van Terra Genova beter bekijken.
Terra Genova armbanden zijn leren heren armbanden en zijn dé favoriet bij veel mannen en jonge mannen. Er zijn vele leren armbanden voor mannen te krijgen. Van lichte natuurlijke kleuren tot donkere. Geverfd in allerlei kleuren, gegraveerd of gesneden. Dun leren banden als een wrap om die je meerdere malen om je pols kunt slaan of een strak gevlochten leren armband en een sierlijke sluiting van zilver. Een dikke robuuste leren armband met verzilverde elementen. Twee leren banden naast elkaar in een stoere verzilverde sluiting. 
Bij Menlook vind je een selectie mannen armbanden voor de moderne eigentijdse stoere man.

Alle terra Genova leren armbanden voor mannen zijn gemaakt van een mooi Italiaans leer. Het leer van Terra Genova wordt in het Italiaans streek Toscane gelooid op een ambachtelijke traditionele wijze. Zij gebruiken het mooiste en beste deel van het leer, namelijk de bovenkant van een stuk huid. Door met dit leer de armbanden voor heren te maken blijf je de natuurlijke tekening in het leer zien. Na verloop van tijd door het dragen wordt de natuurlijk tekening in het leer duidelijker, donkerder aan de randen en daardoor veel mooier. Het wordt door het dragen jou persoonlijke sieraad. 

Een herenarmband is een mooi cadeau

Een cadeautje kopen voor een man kan soms lastig zijn. Je wilt een persoonlijk cadeau geven. Het geven van een handgemaakt leren armband is dan een perfect cadeau! 
Gaf  eerder sokken, boxershorts of parfum als cadeau, dan is een stoere leren armband van Terra Genova een goed alternatief! Ondanks dat de gebruikte materialen van goede kwaliteit zijn, betekent dit niet dat het ook meteen heel duur hoeft te worden. De armbanden zijn verkrijgbaar vanaf 29,95 euro en worden gratis verzonden! Leuk voor een verjaardag maar misschien ook wel een idee voor Vaderdag!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Populaire artikelen