opc_loader

Wensenlijst

Badass bracelets Steel & Rope army green 

29,95

Uitverkocht

Zet op wensenlijst

Merk

  • Bad-Ass Bracelets

Kleur

  • Army Green

Materiaal

  • Paracord
  • PPM Rope 8mm

Sluiting

  • Stainless Steel magneet sluiting
Levertijden
Levertijd:
Binnen 1 of 3 werkdagen
Voorraad
Voorraad:
  10  items

Badass bracelets Steel & Rope army green 


Badass bracelets Steel & Rope army green van Bad-Ass Bracelets is een armband voor mannen met een tijdloos design en een hoge breekkracht, de beste RVS sluitingen en vastgemaakt met zeewatervaste lijm. Deze paracord armband army green is onbreekbaar en mag niet missen in de collectie van een man. Het is een stoere armband mannen en zorgt voor een contrast en rustpunt bij de kleurrijke HEMDen van Menlook.

Badass bracelets steel & rope

Badass bracelets van zeil touw van Bad-Ass Bracelets zijn ijzersterk. Deze sail-rope bracelets is gemaakt van army green ppm rop van 8 mm en zwarte stainless steel magneetsluiting. De robuuste r.v.s. magneetsluitingen zijn ster en vastgemaakt met zee watervaste lijm. Deze armband van touw zijn in lengtes van 19 en 20 cm en wordt verzonden in een mooie geschenkverpakking.

Beschrijving

De bracelet wordt  handgemaakt voor jou en bestaat uit de volgende onderdelen:

Materiaal:

PPM Rope (8mm) Army Green

Sluiting:

 Stainless Steel magneet sluiting Grijs. Deze bracelet met magneet sluiting krijg je makkelijk aan en af, maar door de sterke magneet valt hij niet van je pols.

Afmetingen: 

De breedte van deze bracelet is ongeveer 8mm. Hij past dus perfect naast een bredere Paracord bracelet. 

Onderhoud: 

Met deze armband kan je douchen, zwemmen en Mud-Runs doen. Als hij vies wordt kan je hem met water schoonmaken.

Onze Steel & Rope bracelets zijn gemaakt om samen met jou oud te worden. Tijdloos design, touw met een hoge breekkracht, de beste RVS sluitingen en vastgemaakt met zeewatervaste lijm.

Maatadvies

Alle maten mogelijk. Niks zo vervelend als 'standaard' maten die net niet passen. Van grote tot kleine pols, wij willen dat jouw armband perfect past! 

1. Meet je polsomtrek op het dikste punt van je pols (bij de punten waar het bot iets uitsteekt) met bijvoorbeeld een meetlint. Je kunt ook een stukje touw pakken en de lengte daarna namenten met een lineaal. 

2. Rond halve centimeters altijd af naar boven.

3.  Staat je maat er niet bij, stuur een mail naar support@menlook.be en ik laat het zo snel mogelijk voor u maken en opsturen.

Polsmaat meten

Bad Ass Bracelets

Bad Ass Bracelets is een stoere armband heren bij Menlook is voor de eigentijdse man. Waarom zouden mannen geen armbanden kunnen dragen?  Het is een mooie aanvulling op je kledingstijl. Ook mannen zijn bezig met hun kledingstijl, kijk maar eens naar de mooie kleurrijke HEMDen met unieke print en de leren herenschoenen met dierenprint van MOG. Bij deze kleding match horen sieraden en andere accessoires zoals bijvoorbeeld eigentijdse stoere leren tassen en dassen.
 

Mooie mannen armband naar keuze.

Bij Menlook vind je een kwalitatieve selectie van mooie mannen armband naar keuze van veel verschillende materialen. Je kan bij Menlook een mooie heren armband vinden die bij je persoonlijke stijl past. Iedereen heeft een andere voorkeur aan materialen, de een houdt van een leren heren armband, van dun gesneden leer een paar keer om je arm of een brede dik gesneden leren armband met een stoere robuuste verzilverde sluiting. Of ga je liever voor een beads armband voor mannen. Natuurlijke krachtige uitstraling van deze stenen geven de man moed en kracht. Combineren met al de heren armbanden van Menlook is een hele daadkrachtige optie, de materialen kunnen elkaar versterken en ergens voor staan. De kralen armbanden dragen heel mooi om je pols samen met de Bad Ass bracelets black steel bracelets. Deze mooie Steel & Rope armbanden voor mannen zijn heel mooi te combineren met de leren heren armbanden van Terra Genova.  Het assortiment heren armbanden van Menlook maakt de keuze om een goede match te maken met de bijzondere HEMDen van Haupt.
 

Een beetje historie van de heren armband.

Armbanden voor mannen hebben een lange  geschiedenis als sieraad. Deze gaat zeker tot de oude steentijd terug. U begrijpt al van welk materiaal de armbanden toen werden gemaakt, inderdaad van steen. Deze werden mooi geslepen in mooie vormen. Of er al beads heren armbanden in de stenen tijdperk werd gedragen is niet duidelijk.
Eeuwen later verschenen er mannen armbanden van gesmolten ertsen. In de Bronstijd droegen belangrijke personen en machthebbers armbanden en grote kettingen met hangers.
Vanaf 1800 ging de ontwikkeling van de heren armband snel. De technieken werd steeds verfijnder, de ambachtslieden konden kleinere details in de armband aanbrengen waardoor het meer een persoonlijker sieraad werd.
Allerlei technieken en materialen zorgen er voor dat wij heden ten dagen mooie herenarmbanden kunnen dragen. Er is zoveel keuze dat soms een keuze maken al moeilijk is. De een gaat voor super modern gemaakt met een 3d printer, de ander kan genieten van natuurlijke materialen en vormen. De armband voor de man is de laatste 10 jaar populairder en natuurlijker geworden om het te dragen. Dat deelt de armband met de horloge, deze is tegenwoordig niet alleen meer voor de tijd, maar ook een sieraad om te dragen.

Aanbevolen artikelen: