opc_loader

Wensenlijst

Badass bracelets Steel & Rope Tracical

29,95
x
Zet op wensenlijst

Merk

  • Bad-Ass Bracelets

Kleur

  • Bruin rood
  • Sand

Sluiting

  • Stainless Steel magneet sluiting

Polsmaat

Levertijden
Levertijd:
Binnen 1 of 3 werkdagen
Voorraad
Voorraad:
  10  items

Badass bracelets Steel & Rope Tracical

Badass Bracelets steel & rope tactical van Bad-Ass Bracelets heeft een tijdloos design met een hoge breekkracht, de beste RVS sluitingen en vastgemaakt met zeewatervaste lijm. Deze paracord armband is onbreekbaar en mag niet missen in de collectie van een man.
Deze mannen armband van touw heeft een stoere uitstraling en zorgt voor een rustpunt bij de kleurrijke HEMDen en print HEMDen van Menlook. De Steel & Rope bracelets zijn gemaakt om samen met jou oud te worden. Armband voor mannen met een tijdloos design, touw met een hoge breekkracht, de beste RVS sluitingen en vastgemaakt met zeewatervaste lijm.

Badass brecelets steel & rope tracical

Badass bracelets van zeil touw van Bad-Ass Bracelets zijn ijzersterk. Deze sail-rope bracelets is gemaakt van zand kleurige ppm rop van 8 mm en zwarte stainless steel magneetsluiting. De robuuste r.v.s. magneetsluitingen zijn ster en vastgemaakt met zee watervaste lijm. Deze armband van touw zijn in lengtes van 19 en 20 cm en wordt verzonden in een mooie geschenkverpakking.

Beschrijving

Deze onbreekbare zand kleurige stoere armband mannen is een topper. De mannen armband van touw wordt met de handgemaakt voor jou en bestaat uit de volgende onderdelen:

Materiaal:

PPM Rope (8mm) zandkleurig

Sluiting: 

Stainless Steel magneet sluiting Grijs. Deze bracelet met magneet sluiting krijg je makkelijk aan en af, maar door de sterke magneet valt hij niet van je pols.

Afmetingen: 

De breedte van deze bracelet is ongeveer 6mm. Hij past dus perfect naast een bredere Paracord bracelet. De totale lengte van de bracelet bij een polsomtrek van 19cm is 21cm.

Onderhoud: 

Met deze armband kan je douchen, zwemmen en Mud-Runs doen. Als hij vies wordt kan je hem met water schoonmaken.

Maatadvies

Alle maten mogelijk. Niks zo vervelend als 'standaard' maten die net niet passen. Van grote tot kleine pols, wij willen dat jouw armband perfect past! 

1. Meet je polsomtrek op het dikste punt van je pols (bij de punten waar het bot iets uitsteekt) met bijvoorbeeld een meetlint. Je kunt ook een stukje touw pakken en de lengte daarna namenten met een lineaal. 

2. Rond halve centimeters altijd af naar boven.

3.  Staat je maat er niet bij, stuur een mail naar support@menlook.be en ik laat het zo snel mogelijk voor u maken en opsturen.

Heren armbanden

Heren armbanden van Bad-Ass Bracelets bij Menlook voor de eigentijdse man. Waarom zouden mannen geen armbanden kunnen dragen?  Het is een mooie aanvulling op je kledingstijl. Ook mannen zijn bezig met hun kledingstijl, kijk maar eens naar de mooie kleurrijke HEMDen met unieke print en de leren herenschoenen met dierenprint van MOG. Bij deze kleding match horen sieraden en andere accessoires zoals bijvoorbeeld eigentijdse stoere leren tassen en dassen.
 

Stoere armband heren

Stoere armband heren is waar Menlook voor gaat. Hier vind je een kwalitatieve selectie heren armbanden van veel verschillende materialen. Je kan bij Menlook een mooie heren armband vinden die bij je persoonlijke stijl past. Iedereen heeft een andere voorkeur aan materialen, de een houdt van een leren heren armband, van dun gesneden leer een paar keer om je arm of een brede dik gesneden leren armband met een stoere robuuste verzilverde sluiting. Of ga je liever voor een beads armband voor mannen. Natuurlijke krachtige uitstraling van deze stenen geven de man moed en kracht. Combineren met al de heren armbanden van Menlook is een hele daadkrachtige optie, de materialen kunnen elkaar versterken en ergens voor staan. De beads armband dragen heel mooi om je pols samen met de zwarte of steel armband. Deze mooie Steel & Rope armbanden voor mannen zijn heel mooi te combineren met de paracord armband Het assortiment heren armbanden van Menlook maakt de keuze om een goede match te maken met de kleurrijke HEMDen met print.

Een beetje historie van de heren armband.

Armbanden voor mannen hebben een lange  geschiedenis als sieraad. Deze gaat zeker tot de oude steentijd terug. U begrijpt al van welk materiaal de armbanden toen werden gemaakt, inderdaad van steen. Deze werden mooi geslepen in mooie vormen. Of er al beads heren armbanden in de stenen tijdperk werd gedragen is niet duidelijk.
Eeuwen later verschenen er mannen armbanden van gesmolten ertsen. In de Bronstijd droegen belangrijke personen en machthebbers armbanden en grote kettingen met hangers.
Vanaf 1800 ging de ontwikkeling van de heren armband snel. De technieken werd steeds verfijnder, de ambachtslieden konden kleinere details in de armband aanbrengen waardoor het meer een persoonlijker sieraad werd.
Allerlei technieken en materialen zorgen er voor dat wij heden ten dagen mooie herenarmbanden kunnen dragen. Er is zoveel keuze dat soms een keuze maken al moeilijk is. De een gaat voor super modern gemaakt met een 3d printer, de ander kan genieten van natuurlijke materialen en vormen. De armband voor de man is de laatste 10 jaar populairder en natuurlijker geworden om het te dragen. Dat deelt de armband met de horloge, deze is tegenwoordig niet alleen meer voor de tijd, maar ook een sieraad om te dragen.

Alternatieve artikelen: