opc_loader

Wensenlijst

Badass bracelets Steel & Stones Tiger Eye

29,95
x
Zet op wensenlijst

Merk

  • Bad-Ass Bracelets

Kleur

  • Bruin
  • Bruin rood
  • Zwart

Materiaal

  • Natuursteen 8mm
  • stones 8 mm
  • Tiger Eye

Sluiting

  • Merkbedel

Polsmaat

Levertijden
Levertijd:
Binnen 1 of 3 werkdagen
Voorraad
Voorraad:
  10  items

Badass bracelets Steel & Stones Tiger Eye

Badass bracelets Steel & Stones Tiger Eye van Bad Ass Bracelets is een mooie mannen armband met een bruin-rood-zwarte structuur natuursteen van eerste kwalititeit.  Deze stoere armband voor mannen mag niet missen in jouw collectie en matched eigenlijk altijd met de kleurrijke HEMDen van menlook. Het geeft rust in een levende print.

Badass bracelets steel & stones tiger eye

Stoere natuurstenen tiger eye kralen armband met een roestvrijstalen zilverklurige merkbedel van Bad-Ass Bracelets uit de collectie steel & stones. De rekarmband voor mannen bestaat uit de bruine A+ kwaliteit natuursteen, oersterk elastisch nylon voor een lang draagplezier.
De grootte van de stenen zijn 8 mm. Hierdoor is het sieraad ideaal om met meerdere armbanden te combineren. De armband komt in een one-size maat van 19, 20, 21 cm en is rekbaar door het elastiek. De eigentijdse heren armbanden worden geleverd in een stijlvol zwarte cadeau zak.
Tijgeroog armband van Bad Ass Bracelets is een prachtig goudbruine steen met zijdeglans vermengd met kwarten en veel ijzerverbindingen. Door deze structuur in de kraal ontstaat een lichtreflectie in de vorm van een speelt. Het goudgele kleur en het spleetvormige lichteffect doet ons denken aan het oog van een tijger.

Beschrijving

Deze Tiger Eye Steel & Stones bracelet mooie mannen armband wordt met de hand gemaakt.

Materiaal:

8mm Natuursteen Tiger Eye. 

Merkbedel: 

Stainless Steel Zilver

Afmetingen:

De breedte van deze bracelet is ongeveer 8mm. Hij past dus perfect naast een bredere Paracord bracelet. De totale lengte van de bracelet bij een polsomtrek van 19cm is 20cm.

Advies: 

Met deze armband kun je douchen, de kans is wel dat hierdoor de elastische kern wat uit gaat lopen. Wij adviseren daarom deze bracelets af te doen met zwemmen voor een langer draagplezier.

Tiger Eye Steel & Rope bracelets zijn gemaakt voor lang draagplezier. Tijdloos design, de beste RVS merkbedel en elastisch nylon voor makkelijk aan en af doen.

Maatadvies

Alle maten mogelijk. Niks zo vervelend als 'standaard' maten die net niet passen. Van grote tot kleine pols, wij willen dat jouw armband perfect past! 

1. Meet je polsomtrek op het dikste punt van je pols (bij de punten waar het bot iets uitsteekt) met bijvoorbeeld een meetlint. Je kunt ook een stukje touw pakken en de lengte daarna namenten met een lineaal. 

2. Rond halve centimeters altijd af naar boven.

3.  Staat je maat er niet bij, stuur een mail naar support@menlook.be en ik laat het zo snel mogelijk voor u maken en opsturen.

Polsmaat meten

Informatie Tijgeroog

Tijgeroog is een opake geel- tot roodbruine steen met een zijdeglans. 

Werking tijgeroog

Tijgeroog is een beschermende steen die de aandacht naar binnen richt en naar het grotere geheel. Het dragen van een tijgeroog beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en geeft inzicht in onszelf en anderen. De tijgeroog helpt om afstand te nemen, het overzicht te bewaren, informatie te integreren en je doelen te bereiken. In moeilijke periodes kan tijgeroog kracht, moed en vertrouwen geven en helpen met interne conflicten, dilemma’s, twijfel en besluiteloosheid. Tijgeroog bevordert rust, werkt pijnstillend, helpt bij overprikkeldheid van het zenuwstelsel en gaat hyperventilatie tegen. De steen heeft een positieve invloed op verkoudheid, astma, ogen, keel, geslachtsorganen en ontkrampt bij spanningen. Tijgeroog kan nuttig zijn voor mensen met persoonlijkheidsstoornissen en depressies.

Sterrenbeeld

Tweelingen & Leeuw

Alternatieve artikelen: