opc_loader

Wensenlijst

Paracord armband Steel & Cord Dark Blue

34,95
x
Zet op wensenlijst

Kleur

  • Blauw

Materiaal

  • Paracord

Sluiting

  • Stainless Steel Shackle

Polsmaat

Levertijden
Levertijd:
Binnen 1 of 3 werkdagen
Voorraad
Voorraad:
  0  items

Paracord armband Steel & Cord Dark Blue

Deze paracord armband Steel & Cord Dark Blue mag je niet missen in jouw collectie. De paracord Steel & Cord bracelets zijn gemaakt om samen met jou oud te worden. Deze paracord armband is een combinatie van tijdloos design, touw met een breekkracht van 250kg en de beste RVS Sluitingen. De armband matched heel goed met de blauwe kleurrijke HEMDen van Menlook.

Parcord armband steel & cord blue

Paracord armband van Badass bracelets is een armband geknoopt met de cobra knoop in een breedte van 20 mm. De armband heeft stainless steel sparkle draaisluiting  waardoor de bracelet 1 cm strakker of losser gedragen kan worden. De merkbedel geeft de stoere armband een robuust uiterlijk.
De dark blue Paracord armband met zilverkleurig stainless steel sparkle draaisluiting en merkbedel zijn in de lengtes 19 en 20 cm. 

Beschrijving

De Paracord armband wordt met de hand gemaakt voor jou en bestaat uit de volgende onderdelen:

Materiaal:

Paracord type 550 Midnight Blue

Sluiting: 

Stainless Steel Shackle (draaisluiting) Zilver. Verstelbare sluiting waardoor de bracelet 1cm strakker of losser gedragen kan worden.

Merkbedel:

Zilverkleurig

Knoop: 

Cobra

Afmetingen: 

De breedte van deze Paracord bracelet is ongeveer 20mm. Er wordt voor een armband van 19cm ongeveer 2,20 meter touw gebruikt. Meet je polsmaat op, zie instructies hieronder. Wij maken de armbanden op de juiste maat.

Onderhoud: 

Wij raden je aan de armband niet nat te laten worden. Je kan eventueel met deze armband  douchen, zwemmen en door de modder rollen. Als hij vies wordt kan je hem met zeep wassen. let wel op: Als de bracelet nat wordt krimpt hij eenmalig iets.

Maatadvies

Alle maten zijn mogelijk. Niks zo vervelend als 'standaard' maten die net niet passen. Van grote tot kleine pols, wij willen dat jouw armband perfect past! 

1. Meet je polsomtrek op het dikste punt van je pols (bij de punten waar het bot iets uitsteekt) met bijvoorbeeld een meetlint. Je kunt ook een stukje touw pakken en de lengte daarna meten met een liniaal. 

2. Rond halve centimeters altijd af naar boven.

3. Ga je douchen of in het water met je armband, houdt er dan rekening mee dat hij iets kan krimpen. Wij raden aan dan een centimeter groter te bestellen.

4. Staat je maat er niet bij, stuur een mail naar support@menlook.be en ik laat het zo snel mogelijk voor u maken en opsturen.

Een beetje historie van de heren armband.

Armbanden voor mannen hebben een lange  geschiedenis als sieraad. Deze gaat zeker tot de oude steentijd terug. U begrijpt al van welk materiaal de armbanden toen werden gemaakt, inderdaad van steen. Deze werden mooi geslepen in mooie vormen. Of er al beads heren armbanden in de stenen tijdperk werd gedragen is niet duidelijk.
Eeuwen later verschenen er mannen armbanden van gesmolten ertsen. In de Bronstijd droegen belangrijke personen en machthebbers armbanden en grote kettingen met hangers.
Vanaf 1800 ging de ontwikkeling van de heren armband snel. De technieken werd steeds verfijnder, de ambachtslieden konden kleinere details in de armband aanbrengen waardoor het meer een persoonlijker sieraad werd.
Allerlei technieken en materialen zorgen er voor dat wij heden ten dagen mooie herenarmbanden kunnen dragen. Er is zoveel keuze dat soms een keuze maken al moeilijk is. De een gaat voor super modern gemaakt met een 3d printer, de ander kan genieten van natuurlijke materialen en vormen. De armband voor de man is de laatste 10 jaar populairder en natuurlijker geworden om het te dragen. Dat deelt de armband met de horloge, deze is tegenwoordig niet alleen meer voor de tijd, maar ook een sieraad om te dragen.

Aanbevolen artikelen: