opc_loader

Wensenlijst

Stoere armband heren Orso Black

49,95
x
Zet op wensenlijst

Merk

  • Terra Genova

Kleur

  • Zwart

Materiaal

  • Leer
  • sterling silver
  • verzilverde

Sluiting

  • verzilverd magneetslot

Polsmaat

Levertijden
Levertijd:
Binnen 1 of 3 werkdagen
Voorraad
Voorraad:
  2  items

Stoere armband heren Orso Black

Stoere armband heren Orso black van Terra Genova is een strak gesneden leren armband met contrasterende versierende verzilverde elementen.
De stoere leren armband is gemaakt van Italiaans kwaliteitsleer. Naast premium Italiaans leer wordt er gebruik gemaakt van sterling silver,
verzilverd metaal van hoogwaardige kwaliteit. Met een sterke magneetsluiting.
Door het dragen krijgt het leer van de mannen armband een prachtige look, het leer wordt namelijk iets donkerder door het contact met je lichaam en weersinvloeden.
Door dit wordt je mooie mannen armband steeds meer iets van jou persoonlijk.

Stoere rmband heren Oslo Black

Stoere armband heren van Terra Genova is een 10 mm. brede armband van een Toscaans volnerf leer met krachtig verzilverd magneetslot en 3 verzilverde elementen. Gecombineerd met een dunne strook leer als afwerking. De stoere armband is zwart in de lengtes 20 en 21 cm. Door het dragen krijgt het leer steeds meer een vintage look.

Wat is voor mij de juiste maat?

Gemiddeld is de juiste maat de polsomvang plus 1,5 a 2 cm. Meet om de maat te bepalen eerst de omtrek van je pols op de plek waar je de armband draagt. Dat kan met een meetlint.
Als je die niet bij de hand hebt, kan je ook met bijvoorbeeld een strook papier de omtrek bepalen. Je legt de strook op jouw pols en markeert daarop de omtrek. Meet daarna de lengte tussen de markeringen op de strook met een liniaal.
Vervolgens tel je dus bij de gemeten lengte 2 cm op. Afronden doe je naar boven. Dit is de maat die je moet kiezen.
MenLook drukt de maat van de armband uit in centimeters van de lengte van de armband als de armband plat ligt. Niet de totale lengte van de armband wordt gemeten.
Het overlappende deel van de sluiting wordt maar 1 keer gemeten.

Staat je maat er niet bij, stuur een mail naar support@menlook.be en ik laat het zo snel mogelijk voor u maken en opsturen.

Terra Genova armbanden

Terra Genova armbanden zijn dé favoriet bij veel mannen en jonge mannen. Er zijn vele leren armbanden voor mannen te krijgen.  Terra Genova armbanden heeft een breed assortiment van lichte natuurlijke kleuren tot donkere. Geverfd in allerlei kleuren, gegraveerd of gesneden. Dun leren banden als een wrap om je pols of mooi gevlochten en een sierlijke sluiting van zilver. Een dikke robuuste stoere leren armband met verzilverde elementen.
Bij Menlook vind je een selectie heren armbanden voor de moderne eigentijdse stoere man.

De leren armband is een historisch sieraad

Leren armbanden voor mannen hebben een betekenisvolle geschiedenis en is in de loop der eeuwen door veel mannen gedragen. Gouden en zilveren armbanden waren vooral voorbehouden aan de rijke en belangrijke personen, hierdoor droegen veel andere mannen leren armbanden in één of andere vorm.   
Leren armbanden voor mannen hebben net als andere sieraden een grote ontwikkeling doorgemaakt. Je kunt er hip en trendy uitzien door een krachtige leren armband te dragen, maar ook stoer en eigentijds. Los van de geschiedenis is het dragen van een leren mannen armband een goede keuze waar je lang plezier van zult beleven.
 

Cadeau

Ben jij op zoek naar het perfecte cadeau voor een verjaardag, Kerst, Sinterklaas of gewoon voor jezelf? Kijk niet verder. Onze mannen armbandenvan Terra Genova bestaan uit de best lopende modellen uit onze collectie.
Shop snel jouw favoriete mooie mannen armband. En geef je hem cadeau? Wij weten zeker dat het niet tegen gaat vallen. Met deze leren armband voor mannen kan je jaren vooruit.
Je ontvangt je Terra Genova armbanden altijd in een stoere jute cadeau-buidel.