opc_loader

Wensenlijst

Kleurrijke overhemden

Filters
Merk
Maat
Kleur
Dessin
Materiaal
Pasvorm
Resultaat:1
Resultaat:1

Kleurrijke HEMDen BB Chum

Kleurrijke HEMDen van BB-Chum voor mannen bij MenLook zijn de print HEMDen met een Limited edition. Deze kleurrijke print HEMDen zijn hip en trendy maar bovenal uniek. Katoenen bijzondere heren HEMDen met kleurrijke print in een genummerde oplage van 149 stuks per dessin. Door deze kleine oplage is het HEMD zeker uniek en exclusief te noemen. De HEMDen met uiteen lopende aparte prints van muziek, dans, dieren, fietsen, bloemen, vissen, vogels, brillen, flamingo, retro, kunst zijn aparte dessins om indruk mee te maken. Of je nu graag met een bloemen HEMD of een blouse voor de zomer loopt. BBChum zorgt voor een doorlopende lijn van nieuwe aprte print HEMDen met kleurrijke patronen waar jij mee kan pronken.

Kleurrijke shirts van Wolff Blitz

De kleurrijke HEMDen van Wolff Blitz's met prints waar de inspiratie komt van uw individualiteit en passie, of het nou muziek, sport, flora of fauna is.
Draag je graag een shirt van je favoriete meesterwerk van Vincent van Gogh of een Rembrandt of ben je soms dol op een kleurrijke bloemenprint?? 
Wolff Blitz vertaald dit naar exclusieve en kleurrijke prints, deze worden geprint op een zeer hoogwaardige kwaliteit poplin geweven katoen. 
Net als alle andere HEMDen van Menlook zijn de shirts van Wolff Blitz net even anders en we weten dat je gegarandeerd veel bekijks hebt met deze kleurijke HEMDen
Advies over een maat of pasvorm nodig? Neem gerust contact op met Menlook, wij helpen u graag! Naast het online bestellen van Wolff Blitz HEMDen voor heren kunt u natuurlijk ook langskomen in onze winkel te Arnhem. Wij zijn te vinden in het Modekwartier op de Sonsbeeksingel.

Gegarandeerd jouw plek in de spotlights

Ook jij houdt waarschijnlijk van opvallen, anders was je niet op de site van Menlook terrecht gekomen. Ben je ook klaar met de uni gekleurde HEMDen, ruit of streep dessin HEMDen, Chapeau!!
Met onze kleurrijke HEMDen met print van BB Chum verover jij gegarandeert jouw plek in de spotlights!
Bestel vandaag nog jouw kleurrijk Menlook HEMD en ga vanaf morgen altijd kleurrijk, hip en trendy door het leven.

Kleurrijke HEMDen BB Chum & art

Menlook kleurrijke HEMDen HEMDen en kunst. Mooie kleurrijke print HEMDen van BB Chum samen met kuntwerken gemaakt door Vincent Welten van Menlook

Misschien is dit ook iets voor jou?