opc_loader

Wensenlijst

Kleurrijk overhemd met Mondriaan print

89,00
x
Zet op wensenlijst

Merk

  • Wolff Blitz shirts

Kleur

  • Multicolour

Dessin

  • Schilderij print

Materiaal

  • Katoen

Pasvorm

  • Regular Fit

Maat

Levertijden
Levertijd:
Binnen 1 of 3 werkdagen
Voorraad
Voorraad:
  3  items

Kleurrijk HEMD met Mondriaan print

Kleurrijk HEMD met Mondriaan print van Wolff Blitz is een herkenbare inspiratiebron en krijgt een artistieke allure. Mondriaans kunst op een print HEMD maakt van je HEMD een iconische HEMD. De abstracte beeldelementen van de  primaire kleuren rood, geel en blauw, en horizontale en verticale lijnen veroorzaken een interessante dynamiek.
De pure abstractie van de Stijl op het print HEMD ademt een sfeer van tijdloosheid en artistieke design. Laat je als drager van dit unieke en aparte HEMD inspireren en onderdompelen in een wereld in de kosmische werkelijkheid tijd van Piet Mondriaan. Een bijzonder HEMD voor heren die van een kleurrijk HEMDen houden met de primaire kleuren rood, geel en blauw

Maattabel Wolff Blitz HEMDen.

Kleurrijk HEMD mondriaan

Dit kleurrijk HEMD met Mondriaan print van Wolff Blitz heeft een compositie in de kleuren rood, geel en blauw als print op het strak geweven wit katoen. De gekleurde vlakken op het HEMD in mooie primaire kleuren rood, geel en blauw, in contrast met de zwarte horizontale en verticale lijnen maken van dit kleurrijk HEMD een icoon. De details van dit HEMD zitten in de zwarte knoopsgaten en zwarte knoopjes met wit garen. Het HEMD sluit met witte knoopjes aan de voorkant.
Dit aparte HEMD met Mondriaan print past goed bij mannen die echt wat anders willen. Het kleurrijke HEMD geeft een trendy, maar ook boho chic imago af en past goed bij een moderne of exclusieve look.
Het HEMD met het opvallende Mondriaan print is verkrijgbaar in maat M, L, XL, XXL, en de pasvorm van dit HEMD is modern fit met een klassieke boord en enkele manchetten.
Het HEMD is fair trade geproduceerd van een zacht 100% katoen poplin.

Andere Maat

Staat je maat HEMD er niet bij, neem dan even contact op met Menlook.

Specificaties Kleurrijk HEMD met print

Naam

Kleurrijk HEMD met Modriaan print

Merk

Wolff Blitz

Dessin

Schilderij print

boord

Klassieke boord

Pasvorm

Modern fit

Manchet

Enkele Manchet

Borstzak

Zonder borstzak

Type

Kleurrijk print HEMD

Materiaal

Zacht 100 % katoen poplin HEMD. (Fairtrade geproduceerd.)

Kleur

blauw, wit, groen, zwart

Wassen

Binnenstebuiten wassen

Mouw

Lange mouw

Sluiting

Knoopje

Maat

True to size

Piet Mondriaan, De stijl en mode

De kleurrijke HEMDen geïnspireerd op Mondriaan en de Stijl zijn meestal een doorslaand succes. Hoewel dit HEMD van Wolff Blitz duidelijk op Mondriaans werk zijn geïnspireerd, nemen maar weinig ontwerpers een specifiek schilderij als uitgangspunt. De meesten beginnen bij de beeldelementen van primaire kleuren, en horizontale en verticale lijnen, en komen daarmee tot een eigen ontwerp. 
Piets Mondriaan (1872-1944) is een Nederlandse genie en grote meester van het abstracte.
Hoewel er geen modeontwerpers aan het tijdschrift De Stijl hebben meegewerkt, vertonen de mode en de kunsten in deze periode gelijke interesses. 
Hoewel er geen modeontwerpers aan het tijdschrift De Stijl hebben meegewerkt, vertonen de mode en de kunsten in deze periode gelijke interesses. De abstracte, grafische vormgeving vindt zijn weg naar zowel de schilderkunst en architectuur, als de toegepaste kunst en de mode. In de eerste helft van de jaren twintig is de vrouw van De Stijl oprichter Theo van Doesburg, pianiste Nelly van Doesburg, een heus mode-icoon. Zij draagt de nieuwste ontwerpen, soepel vallende jurken geconstrueerd uit gekleurde lappen in geometrische vormen.

Bron
https://www.kunstmuseum.nl/nl/mondriaan-maandag
https://nl.wikipedia.org/wiki/Piet_Mondriaan

Wat moet je allemaal weten van Modriaan?

Feitjes en weetjes over een schilderij en het leven van Mondriaan.

Alternatieve artikelen: