opc_loader

Wensenlijst

Overhemd met cassette print

89,00
x
Zet op wensenlijst

Merk

  • Wolff Blitz shirts

Kleur

  • Multicolour

Dessin

  • old school print

Materiaal

  • Katoen

Pasvorm

  • Regular Fit

Maat

Levertijden
Levertijd:
Binnen 1 of 3 werkdagen
Voorraad
Voorraad:
  3  items

Overhemd met cassette print

Overhemd met cassette print is net zo hip en populair als de muziekcassette zelf. Een HEMD met kleurrijke cassettebandjes als print op zacht geweven poplin katoen. Het cassette design op het shirt zijn met aquarelverf geschilderd in de kleuren rood, blauw en paars. Als muziekliefhebber waan je terug naar de jaren '80 als je met dit HEMD met cassette print naar een feestje gaat.
Met dit shirt met muziekcassette als print verover jij de tijdperk weer terug voor het streamen en het maken van een playlist.

Maattabel Wolff Blitz HEMDen.

Overhemd met cassettebandje print

Overhemd met casstte print van Wolff Blitz heeft kleurrijke cassette's als print op het polpin geweven wit katoen. De cassette print HEMD vol met cassettebandjes in geschilderede kleuren blauw, rood, paars en groen. Het cassette design bestaat uit een kleurrijke voorkant van het bandje en zichtbare zwarte bandjes. De details van dit HEMD met print print zitten in de licht blauwe knoopsgaten en blauw oranje kleurige knoopjes met licht blauw garen.
Het HEMD met lange mouwen unieke cassette design sluit met gladde knoopjes aan de voorkant. Dit kleurrijke HEMD past goed bij mannen die net even wat anders willen. Het HEMD geeft een hip, maar ook een muzikaal imago af en past goed bij een trendy look, vooral met een blauwe jeans of zwarte broek.
Dit HEMD met cassette print is verkrijgbaar in maten S, M, L, XL, XXL, XXL+ in de pasvorm modern-fit en een klassieke kraag.

Andere Maat

Staat je maat HEMD er niet bij, neem dan even contact op met Menlook.

Specificaties HEMD met cassette print

Naam Overhemd met cassette print
Merk Wolff Blitz
Dessin Cassette print
boord Klasieke boord
Pasvorm Modern fit
Manchet Enkele Manchet
Borstzak Zonder borstzak
Type Print HEMDen
Materiaal Zacht 100 % katoen poplin HEMD. (Fairtrade geproduceerd.)
Kleur Wit, rood, zwart
Wassen Binnenstebuiten wassen
Maat  true to size
Sluiting Knoopjes
Mouw Lange mouw

Het cassettebandje is terug

Een muziekcassette, cassettebandje, compactcassette of simpelweg bandje is een magneetband die wordt gebruikt als geluidsdrager, in een speciaal daarvoor gemaakte vaste doos (cassette).

Eigenschappen cassettebandje

Dankzij de compactcassette konden goedkopere, makkelijker te bedienen en bovenal compactere audioapparaten worden gemaakt. Het inrijgen van de band in het afspeelapparaat - zoals bij zijn voorganger de spoelenband - verviel en zelfs halverwege de speeltijd kon de cassette uit het apparaat gehaald worden, iets dat bij banden op de spoel onherroepelijk tot schade aan de band leidt.

De oudste cassettes hadden slechts twee sporen, de A-kant en de B-kant, maar al vrij gauw verschenen er stereorecorders, dus met vier sporen. Deze recorders verschillen in enkele punten van de viersporige spoelenrecorder: de sporen voor links en rechts liggen naast elkaar, zodat mono en stereo volledig uitwisselbaar zijn, en het is niet mogelijk alleen het linker- of alleen het rechterkanaal af te spelen of op te nemen.

Nostalgie en tastbaarheid

De dagen dat mensen die-hard zaten te knutselen aan de perfecte mixtape is wel voorbij, maar streaming services zoals Spotify proberen eigenlijk met iedere playlist een perfecte digitale mixtape te maken. Hoe leuk is het om zoiets weer in het echt te hebben!

Alternatieve artikelen: