opc_loader

Wensenlijst

Paul Klee art print heren overhemd

89,00
x
Zet op wensenlijst

Merk

  • Wolff Blitz shirts

Kleur

  • Multicolour

Dessin

  • Schilderij print

Materiaal

  • Katoen

Maat

Levertijden
Levertijd:
Binnen 1 of 3 werkdagen
Voorraad
Voorraad:
  3  items

Paul Klee art print heren HEMD

Paul Klee art print heren HEMD voor heren van Wolf Blitz is een design HEMD geïnspireerd op het schilderij van Paul Klee “May Picture 1925”.
Paul Klee Wolff Blitz is een gedurfd HEMD met unieke design op poplin katoen wat de temperatuur op het lichaam net als de kunst van Paul Klee in balans houdt.

Maattabel Wolff Blitz HEMDen.

Heren HEMD met print ‘Paul Klee’

Een heren HEMD met print ‘Paul Klee’ geeft je het genot om een unieke Paul Klee Wolff Blitz design HEMD te dragen. Een kleurrijk en abstract schilderij print HEMD in de kleuren rood, geel, groen, oranje, paars, blauw in contrast met de vele secundaire mengkleuren.
Dit aparte HEMD met kleurrijke vierkanten komt pas helemaal uit de verf zodra je hem uit de verpakking haalt.
Uniek modern fit blouse wordt gemaakt van een zeer hoogwaardige kwaliteit poplin geweven katoen. Deze heren HEMDen met print hebben een uitstekende afwerking en pasvorm. Het dragen van kunst is sowieso een genot en maakt het meteen ook zo bijzonder.
De Paul Klee Wolff Blitz HEMD is een HEMD voor heren die op willen vallen en door de velen kleuren op de blouse past het op elke kleur jeans of Chino.
Dit te gekke Wolff Blitz design shirt is verkrijgbaar in maat S, M, L, XL, XXL, 3XL en 4XL.

Andere Maat

Staat je maat HEMD er niet bij, neem dan even contact op met Menlook.

Specificaties Paul Klee Heren HEMD

Naam

Paul Klee Wolff Blitz

Merk

Wolff Blitz

Dessin

Paul Klee schilderij print

boord

Klassieke boord

Pasvorm

Modern fit en kan door alle lichaamstypes gedragen worden.

Manchet

Enkele Manchet

Borstzak

Zonder borstzak

Type

print HEMD

Materiaal

Zacht 100 % katoen poplin HEMD. (Fairtrade geproduceerd.)

Kleur

Kleurrijk

Wassen

Binnenstebuiten wassen

Mouw

Lange mouw

Sluiting

Knoopje

Maat

True to size

Paul Klee

Paul Klee (Duitsland 1879 - Zwitserland 1940) is een van de grote schilders van de moderne schilderkunst van de 20e eeuw.

Paul Klee zijn werk werd abstracter naarmate hij ouder werd, met een geraffineerd gebruik van kleur. Zijn thema's zijn zeer veelzijdig: landschappen, sterk vereenvoudigde portretten, dieren (de beroemde goudvis), geheimzinnige machines, verwijzingen naar dromen, muziek, poëzie, mythologie. Hij heeft een zeer individuele stijl ontwikkeld om de onderbewuste geest en de fantasie uit te drukken. Klee gebruikt vaak combinaties van abstracte en figuratieve vormen. Zijn werk is vaak humoristisch.
Paul Klee is vooral bekend om zijn expressieve, surrealistische schilderijen die een intense lading kunnen oproepen, simpelweg door hun suggestie, vormen en kleurstelling. 
Het speciale aan Klee is, dat hij heel sterk was in zijn minimalisme, door bijvoorbeeld het landschap te fractioneren in vierkanten, hij wist goed te kiezen wat weg te laten en wat te benadrukken. Paul Klee Wolff Blitz design HEMD met landschappelijke kleurvlakken laat dat heel mooi zien.
Paul Klee wist als vanzelf met kleur de sfeer, sterke beelden en emotie op te roepen. Zijn abstracte werk net zoals het Paul Klee arty print heren HEMD vervelen nooit en blijft een genot om naar te kijken.

Alternatieve artikelen: