opc_loader

Wensenlijst

Retourneren


Blijkt het HEMD, schoen, riem of armband niet te passen of mocht je van gedachten zijn veranderd en een ander model willen? Niet getreurd! Ruilen is bij ons geen enkel probleem.

Let op:  Met de feestdagen wordt de retourtermijn uiteraard verlengd tot  30 dagen na de feestdagen, zodat jij zonder zorgen je cadeau kan geven.

Stuur de artikelen met daarin de actie die je van ons verwacht in een stevige doos terug naar onderstaande adres. Wij proberen het dan zo snel mogelijk verwerken.
"U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. 

De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. 
U bent zelf verantwoordelijk voor de retour bezorgkosten.

We adviseren u het pakket met een verzendservice met track & trace te verzenden. Menlook is niet verantwoordelijk voor het kwijtraken van retourzendingen.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Support@menlook.be . 
U kunt ook op de " Retour aanvraag link " klikken. Deze link staat op de orderbevestiging mail die u van Menlook gekregen heeft.


Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Het herroepingsrecht niet bij bepaalde producten (Bijvoorbeeld maatwerk van armbanden of riemen
Heb je goed op de maat gelet?
Bij alle armbanden en HEMDen  op de webshop staat het kopje 'Let op je maat!'. Wanneer je hierop klikt, verschijnt er meer informatie over de maat meting.

Kritiek is niet altijd leuk, maar het helpt ons wel aan ons merk te werken! Wij horen dan ook graag de reden van de retourzending, wat tegenviel en wat wij kunnen verbeteren.

Retouradres:

Menlook 

Sonsbeeksingel 106
6822 BJ  Arnhem