opc_loader

Wensenlijst

Slim fit betekent

slim fit overhemd

Slim fit betekent

Een slim fit hemd is een HEMD waarbij de pasvorm nauwer is dan de normale HEMDen. Het tekent slanker af dan een gewone heren HEMD.  Een slim fit heren HEMD wordt ook wel een Italiaans HEMD genoemd, Italiaanse mannen nogal houden van iets strakker gesneden HEMDen. 
De HEMDen met print van Menlook hebben allemaal een slim fit pasvorm. Dit wil niet zeggen dat deze slim fit vorm hetzelfde is als van een ander HEMDen merk. Helaas Elk merk heeft zo zijn eigen snit, zelf iedere cultuur hanteert een eigen snit.
Voor alle duidelijkheid zal ik even uitleggen wat een snit nu precies is. Dat is de wijze van hoe een HEMD wordt geneden uit stof. Hier noemen wij het soms taillering. Dus je kunt zeggen van de kleurrijke HEMDen van Menlook dat zij slank zijn geneden voor een betere oftewel mooiere taillering.

Zo heb je de,

De Italiaanse snit is best wel getailleerd en lager bovenlichaam
De Engelse snit waarvan het bovenlichaam iets korter is
De Amerikaanse snit is wat hoekiger, met fluwelen uitstraling
De Frans/Amerikaanse snit geeft je postuur kracht.
De Italiaans/Engelse snit geven je juist weer een sportiever postuur

We kunnen zo wel een tijdje doorgaan en heel de wereld bespreken, maar u begrijpt dat voor ons in Europa dit de meest gebruikte snit is.

Juiste pasvorm HEMD.

De ligt getailleerde pasvorm is de ook meest verkocht pasvorm. Het sluit heel moi om je lichaam, als je nou een spordier bent met en gespierd bovenlijf of met een slank goed getraind lichaam. De slim fit pasvorm is voor de meeste mannen geschikt omdat het zo'n mooie spannende dynamische look geeft. Koop het HEMD niet te strak dat je er bijna uit knapt en de knoopjes op springen staan. Ook te ruim is niet mooi, het gaat te veel plooie en zit als een zak om je heen.
Het kleurrijke HEMD met print moet je eleganter maken, de pasvorm is daarbij van essentieel belang. Ik hanteer altijd het volgende bij het passen. Ik maak alle knoopje dicht. strek mijn armen naar voren op schouderhoogte. Als de mouwen bij de polsen een klein beetje mee bewegen richting elleboog is de pasvorm goed. Blijven de mouwen op zijn plek, dan is het te groot. Je snapt natuurlijk al wanneer het allemaal te strak zit.
Je lichaam moet zichtbaar blijven door de juiste pasvorm van je HEMD met print.

Slim fit per merk

Slim fit en andere tailleringen zijn per merk anders. Als je verschillende gekleurde HEMDen met print bij Menlook hebt gekochtdie jou een mooi pasvorm geven, kan het zo maar gebeuren dat bij een ander mer slim fit helemaal geen mooie pasvorm heeft en dat je dan beter voor en modern fit of super slim fit of zelfs een regular fit. Video hieronder legt dit allemaal nog eens haarfijn uit.




Fit of slim of toch maar slim fit

Klaar voor de slim fit, of is j lichaam te fit voor de slim fit. 




Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Populaire artikelen