opc_loader

Wensenlijst

BB Chum overhemden

bb chum overhemden

BB Chum HEMDen

BB Chum HEMDen zijn HEMDen waar ik al jaren een liefhebber van ben. Vele kleurrijke HEMDen van BB Chum heb ik in mijn kast hangen. Tijdens het dragen van deze print HEMDen op mijn werk (onderwijs) krijg ik veel complimenten van collega's maar ook van leerlingen (pubers).
Ik verheugde me erop als ik weer een mail van BB Chum in mijn mailbox zag verschijnen, weinige minuten later was ik weer 1 of 2 bijzondere heren HEMDen rijker. Bijna alle styles van de afgelopen jaren zijn in mijn bezit. Van een bloemenprint HEMD met opvallende kleuren en aparte bloemen tot hippe HEMDen waar ik van te voren soms wel twijfelde of ik het bij die gelegenheid wel kon dragen.
Je kunt zeggen wat je wilt van  BB Chum HEMDen, je hebt altijd een kleurrijk HEMD. Daarbij ook nog een uniek HEMD in een oplage van 149 shirts. Tehnisch gezien kom je niemand tegen met hetzelfde bloemetjes HEMD of HEMD met print. Nu ik zo HEMD met print opschrijf, realiseer ik mij meteen, welke prints ik allemaal op mijn BB Chum HEMDen heb. Echt heel veel, ik zal een paar voor mij opvallende HEMDen met print opsommen.
Overhemd met brillen, flamingo shirt, verschillende bloemen HEMDen, print met kleurrijke papegaaien of een vlinder print HEMD, HEMD met sneakers of nummerborden. Allemaal hippe HEMDen die man kleurrijk maken.


BB Chum leuke video's met leuke prints uit het verleden

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Populaire artikelen